Tuindagen van Beervelde

vrijdag 11 mei - zondag 13 mei 10:00 - 18:00

Gastregio ‘Hauts-de-France’

Voor liefhebbers van tuinbeurzen is ‘Beervelde’ een begrip geworden. ‘Hauts de France’ is het thema deze editie van de tuindagen op dat prachtige landgoed in Lochristi, Vlaanderen.

Picardië en Nord-Pas de Calais zijn samen één grote en mooie regio geworden: Hauts-de-France. En dat is bijzonder goed nieuws, want we gaan we jullie geweldige plekjes laten ontdekken. Lees meer.

We zijn er zelf een keer of vier geweest, de laatste jaren niet meer. Maar wie weet zien we u er dit jaar. Langs de dreven van één van de mooiste privédomeinen van België bieden rond de 220 geselecteerde standhouders en deelnemers een selectie van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. En dan nog de keus aan decoratie en tuinantiek.


Het is veel meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten. Graaf Renaud de Kerchove de Denterghem ontvangt u met open armen.


Ter vergelijk: de Nederlandse Kwekerijdagen van Bingerden in Angerlo lijkt er op, is kleinschaliger en minstens net zo leuk. Ja, voor ons De Moestuindagen in Hex (ook Vlaanderen, maar dan de andere kant van dat land).


Flyer

Er is een heuse Beervelde-flyer beschikbaar gesteld, met informatie over het hele jaar. Klik hier en de PDF opent.

Meer info

Park van Beervelde

Toegangsprijs: Ja
Reserveren: Nee

Waar

Park van Beervelde
Kaart wordt geladen...

Plaats een reactie