Tuindagen van Beervelde

vrijdag 08 mei - zondag 10 mei 10:00 - 18:00

Tea in the Garden

Beervelde 300x300Voor liefhebbers van tuinbeurzen is ‘Beervelde’ een begrip geworden. ‘Tea in the Garden’ is het thema van de 53ste editie van de tuindagen op dat prachtige landgoed in Lochristi, Vlaanderen.

We zijn er zelf een keer of vier geweest, de laatste jaren niet meer. Maar wie weet zien we u er dit jaar. Langs de dreven van één van de mooiste privédomeinen van België bieden 220 geselecteerde standhouders en deelnemers een selectie van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. En dan nog de keus aan decoratie en tuinantiek.


Beervelde mei 2015 plantenHet is veel meer dan een tuinsalon, een bloemenmarkt of een plantenbeurs, Beervelde is vooral een feest van de tuin, een atmosfeer, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten. Graaf Renaud de Kerchove de Denterghem ontvangt u met open armen.


Ter vergelijk: de Nederlandse Kwekerijdagen van Bingerden in Angerlo lijkt er op, is kleinschaliger en minstens net zo leuk. Ja, voor ons De Moestuindagen in Hex (ook Vlaanderen, maar dan de andere kant van dat land).

Meer info

Park van Beervelde

Toegangsprijs: Nee
Reserveren: Nee

Waar

Park van Beervelde
Kaart wordt geladen...

Plaats een reactie