Kiwi (Actinidia deliciosa ‘Jenny’) SLECHTS EEN EXEMPLAAR

 39,50

Op voorraad

Beschrijving

Actinidia deliciosa – Kiwi

Een vrouwelijke kiwi van het ras ‘Jenny’. Dit ras zou in principe zelfbestuivend moeten zijn, wat bijzonder is voor een kiwi. Maar gecombineerd met een mannelijke plant (of eventueel met een mannelijke plant van de verwante kiwibes, Actinidia arguta) is de kans op veel vruchten toch hoger. Geschikt om erbij te planten als u al een mannelijke plant heeft. Of koop elders een passende mannelijke plant, wij hebben die helaas momenteel niet te koop.

De kiwi is overbekend als supermarkt vrucht die uit verre landen wordt ingevoerd. De plant doet het in ons klimaat prima, is alleen in de strengste winters kwetsbaar. Jonge planten kunt u het best wel beschermen in de winter. De vruchten worden in ons klimaat niet altijd volledig rijp aan de plant, maar ze kunnen goed narijpen.  Het is een sterke klimmer, zeer geschikt voor in het voedselbos.

LET OP: Wij kunnen planten helaas niet voor u verzenden, u kunt deze afhalen in Doorwerth op een moment dat u gelegen komt, u kunt dit aangeven in het ‘opmerkingen’ veld bij uw bestelling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kiwi (Actinidia deliciosa ‘Jenny’) SLECHTS EEN EXEMPLAAR” te beoordelen