Eenvoudige, bijna haast klassieke aardappelsalade maar dan ook met radijs. Goed voor een warm voorjaar. De dressing is uitstekend.
Kook de aardappeltjes in 10-15 minuten gaar. Afgieten. Af laten koelen tot ze te hanteren zijn en in dunne plakken snijden.
Doe ze in een schaal, met de lente-ui, augurk en radijsplakjes.
Maak de dressing van de aangegeven ingrediënten en giet erover. Strooi wat dille erover en meng het geheel voorzichtig.
Op smaak brengen met peper & zout. In de koelkast en koel serveren.
Tja, alle aardappelsalades hebben wel wat van elkaar. "Minder gangbaar" is in dit recept de radijs en misschien de dressing met Worcestershire-saus en mierikswortelcrème.
Je hoeft je echt niet aan de hoeveelheden te houden - tenminste, als je een beetje kunt koken.
Dit fijne recept komt van de website MergenMetz. Op foto's en tekst rusten auteursrechten. Vraag even toestemming als u iets wilt overnemen.