O zo verrukkelijk en snel te maken recept van groenlof, spekjes en pasta. Hollands op zijn Italiaans.
Het is een simpel en snel recept. In de ene pan kookt u de pasta conform voorschrift in licht gezouten water, in de andere pan smoort u de groenlof (beet-)gaar.
Verhit in een stevige pan wat olijfolie en bak de ui met de spekblokjes; de ui moet glazig worden, niet bruin.
Voeg de groenlof toe en de witte wijn. En het water.
Smoor de groenlof in tien minuten gaar op middelhoog tot laag vuur. Geen deksel op de pan, het moet verdampen.
Ondertussen zal de pasta ook wel gaar zijn. Giet af en meng door de groenlof.
Schep op. Bestrooi het bord met peper (en evt zout) en wat Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Dit fijne recept komt van de website MergenMetz. Op foto's en tekst rusten auteursrechten. Vraag even toestemming als u iets wilt overnemen.