Een heel snel en ook zeer smakelijk recept van die o zo lekkere savooiekool, groenekool of groene kool
Zet alvast water op, om straks de pasta te koken.
Neem een wok(pan), verwarm daarin wat van de boter of ghee en fruit de sjalotsnippers.
Als de sjalot glazig wordt, de savooiekool, knoflook en fijngehakte peper erbij doen. Roerbak tot de kool beetgaar begint te worden. Let op: begint te worden....
Doe de kokosmelk erbij. En eventueel droge oregano. Schep goed om.
Kook de pasta.
Bak in een koekenpan de grote garnalen in wat boter.
Giet de pasta af, verdeel het over de borden.
Verdeel de groene kool over de borden. Leg er per bord dan zes garnalen op. En. als je geen droge oregano gebruikt, dan is dit het moment om er een takje verse op te leggen.
Waar het oorspronkelijke recept vandaan komt, is lastig terug te traceren. Maar hier is weer iets eigens aan toegevoegd, dus helemaal van ons :-)
Dit fijne recept komt van de website MergenMetz. Op foto's en tekst rusten auteursrechten. Vraag even toestemming als u iets wilt overnemen.