Smakelijk en snel. Een paar fikse bossen hartstikke vers daslook blad, wat tenen knoflook en een Spaanse peper. Pasta koken, de groenten even wokken. Mengen en klaar.
Te lange bladstelen aan de daslook is niet zo lekker. Rol het blad wat op en snijd het in ½ cm dikke reepjes.
Breng bouillon aan de kook en laat daarin de pasta koken. (Lees dit). Verse pasta is zo klaar. Kan ook. Maar let op.
Neem een stevige pan of wok. Verhit daarin de olijfolie. Als de pasta bijna gaar is, bakt u eerst kort de knoflook en peper aan en doet daarna de berg daslook erbij.
Goed omscheppen. Meteen de pasta afgieten en in de wok of pan erbij doen. Mengen.
Breng op smaak met peper en zout; strooi er desgewenst Parmezaanse kaas over en serveer.
Dit fijne recept komt van de website MergenMetz. Op foto's en tekst rusten auteursrechten. Vraag even toestemming als u iets wilt overnemen.