Eenvoudig maar o zo simpel: aardappelwiggen met eryngii paddenstoelen, wat knoflook en lenteui en anchovisfilet en hoppa! Eet smakelijk!
De in de lengte in wiggen gesneden aardappels circa 7 minuten koken, zodat ze net gaar zijn, afgieten en goed uit laten lekken cq droog dampen
Verhit een fikse scheut olie in een brede koekenpan of wok
Bak daarin de aardappels en eryngii tegelijkertijd. Doe er na een paar minuten de knoflook en gehakte, fijngemaakte ansjovis bij. Schep goed om.
Blijf regelmatig omscheppen en bak door tot de aardappels beginnen te bruinen. De plakken eryngii zullen dan ook wel bruin worden.
Vuur uit
Giet er vlugjes wat sojasaus over - niet te veel - schep nog een keer om.
Schep op de borden, strooi er wat lente-ui over en geniet van deze eenvoudige doch voedzame maaltijd.
Dit fijne recept komt van de website MergenMetz. Op foto's en tekst rusten auteursrechten. Vraag even toestemming als u iets wilt overnemen.