Een bijzonder smakelijk pastagerecht met radijs en het loof, met wat knoflook en citroen. Jummie!
Zet water op om de spaghetti te koken.
Snijd de radijsjes in dunne plakjes. Was het loof en snijd dat een paar keer grof.
Neem een stevige pan (kasserol) en smelt een klont(je) boter. Doe de knoflook en radijsplakjes erin en smoor even.
Kook ondertussen de spaghetti.
Doe de rode peper erbij en even later het radijsloof. Schep een paar maal om tot het slinkt. Vuur niet te hoog, het deksel mag op de pan.
Giet spaghetti af, bewaar een beetje kookwater. Doe spaghetti terug in de pan met een klein klontje boter. Hussel even.
Als het bladgroen van de radijs mooi gaar is, meng de spaghetti door de groenten. Tezamen met de citroenzeste/rasp en het sap. En natuurlijk de garnalen.
Verwarm nog even door, breng op smaak met peper (uit de molen) en zout. En serveer!
Dit fijne recept komt van de website MergenMetz. Op foto's en tekst rusten auteursrechten. Vraag even toestemming als u iets wilt overnemen.