Heel simpel. Heel lekker. Komkommer in blokjes. Meloen in blokjes. Mengen en koud wegzetten. Verrekte lekker!
Hoe simpel kan het zijn. Je bepaalt zelf de hoeveelheid en verhouding, 50-50 raden we aan. Dus de helft komkommer en de helft meloen.
Schil de komkommer, snijd ‘m in de lengte door. Schraap met een eetlepel de zaadlijst eruit. Wegdoen.
Snijd de komkommerhelften in repen en vervolgens overdwars in blokjes.
Voor de meloen geldt bijna dezelfde behandeling: halveer de meloen, schraap met een eetlepel de zaden eruit. Wegdoen.
Snijd de meloen in wiggen, snijd vervolgens de schil er vanaf. En snijd het vruchtvlees in blokjes van ongeveer dezelfde grootte als de komkommer.
Doe alles in een kom, hussel wat door elkaar en zet een tijd weg in de koelkast.
Koud genoeg? Serveer!
Dit fijne recept komt van de website MergenMetz. Op foto's en tekst rusten auteursrechten. Vraag even toestemming als u iets wilt overnemen.