Een zeer smakelijke en supersnel te maken pastagerecht met zeekraal (en wat lamsoor). Smoren in boter, flink wat peper erover en wat citroenzeste en smullen maar!
Kook de pasta volgens de aanwijzingen
Ondertussen in een ruime koekenpan de boter op matig vuur smelten en de groenten in de pan doen. (En de optionele groenten als rode peper, knoflook erdoor.) Het hoeft eigenlijk niet te garen, misschien, als je wat lamsoor erbij hebt, om dat blad iets slapper te maken.
Giet de pasta af, bewaar een beetje kookwater.
Meng de pasta door de groenten, dat is wel even mengen, maar dan krijg je ook wat. Eventueel wat kookwater erbij.
Scheut wijn erdoor roeren.
Flink wat peper erover draaien, citroenzeste erbij en serveren!
Wij volgden Ellen, niet het Italiaanse recept, hoewel we alles in huis hebben.
Dit fijne recept komt van de website MergenMetz. Op foto's en tekst rusten auteursrechten. Vraag even toestemming als u iets wilt overnemen.