Print

Salsa met bleekselderij

Eenvoudige groene smaakvolle salsa met bleekselderij, basilicum, peterselie en kappertjes

Gang Bijgerecht
Keuken Internationaal
Voorbereiding 10 minuten
Kooktijd 5 minuten
Voor 4 Personen
Auteur The Guardian, Ottolenghi, 4 maart 2017

Ingredienten

  • 1 st sjalotje , fijngesnipperd
  • 2-3 stelen bleekselderij , heel klein gesneden
  • 1 handje basilicumblaadjes , fijngesneden
  • ½ handje peterselieblad (platte!) , fijngesneden
  • 20 kappertjes , zout eraf wassen, grof gehakt
  • 1 citroen, alleen schil, geraspt of met zesteur
  • 1 eetl citroensap
  • eetl olijfolie , extra vierge
  • peper en zout uit de molen

Bereiding

  1. Doe alles in een kom en maal er peper en wat zout over. Meng goed.