Een frisse salade met lekker wat groenten uit eigen tuin: koolrabi, wortel en komkommer. Met wat rozijnen en aangemaakt met wat yoghurt en mayonaise en een snuf kaneel
Rasp de koolrabi met een grove rasp. Idem voor de wortel(s).
Doe dit in een kom, met de rozijnen.
Snijd de komkommer in de lengte door. Verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd dat elke helft nog een keer in de lengte door.
Snijd de komkommerrepen in niet te dikke plakjes. En doe dit ook in de kom.
Een lepel mayonaise erbij, wat yoghurt (er kan altijd meer bij, nooit minder) en mengen maar!
Breng op smaak met de peper en zout en dan een snuf kaneel (mag niet overheersen.)
Serveer in een schaal of op een bord bij wat anders.
Dit zou Indiaas moeten zijn, misschien de vleug kaneel? Maar desalniettemin smakelijk en goed genoeg om op de site te zetten, vooral voor hen die een uitvlucht zoeken voor wat verschillende groenten.
Dit fijne recept komt van de website MergenMetz. Op foto's en tekst rusten auteursrechten. Vraag even toestemming als u iets wilt overnemen.