Contact

Vul het formulier in voor vragen of opmerkingen.
Of bel:
Norbert voor varks, groenten en moestuin
06 53 26 13 88
Maartje voor zaden, planten, Eetbare Siertuin
06 25 28 50 59
Gerhard voor varks en De Groene Keuken
06 21 29 80 67

Of gebruik dit formulier, mag ook voor andere onderwerpen en ideeën:


4 gedachten over “Contact”

  1. Dag Nel, nee, dat verkopen we niet. Het is vrij algemeen verkrijgbaar. Maar misschien gaan we het dit jaar toch oogsten. (De praktijk leert overigens dat Nieuw-Zeelandse spinazie zichzelf uitzaait. Wellicht door de zachte winter.)

  2. Geen idee. Is het wel zuring? denk ik dan. We hebben hier drie soorten en bloedzuring – die laatste vind ik smakeloos. Leuk om in een bak sla te doen, maar dat is het dan ook. Belleville, is de mooie groene zuring die we al jaren hebben en we hebben nog een of twee planten ‘Noon’s Close’.

  3. Als er een fikse laag wit zand ligt, zou ik dat weg scheppen. Ik weet niet of je op zand of vette klei zit. Maar compost erdoorheen werken is altijd goed. En dan per gewassoort kijken wat je aan (extra) mest moet toevoegen. Bij De Basis leggen we veel uit. Ook een bemestingsschema.
    Biologische compost is zeer aan te raden, geen standaard compost – daarin zit wat de groene bakken van de huishoudens is gedeponeerd, dus kent een relatief hoog gehalte aan bestrijdingsmiddelen die van fruit- en groenteresten komen.
    Mest is een ander verhaal. Koemest brengt niet veel, hoogstens structuurverbetering. Paardenmest is goed, maar ik vind het een risico als het van een manege komt waar de paarden ook medicijnen e.d. krijgen toegediend. En paardenmest moet wel een jaar oud zijn. Kijk eens of je een bio varkenshouder in de buurt hebt 🙂

  4. Tot nu toe houden we moed. Bedrag is per persoon. En Anthonetta gaat aan het einde in op persoonlijke ontwerpvragen en -keuzes. Ik zal je vraag doorspelen aan haar. Dan mailt ze je wel.

Reacties zijn gesloten.