Contact

De Tuinen van MergenMetz

de-moestuin

Andere jaren waren wij vrijwel elk weekeinde geopend. Dat bleek iets te veel van het goede. Met ingang van 2018 zijn we alleen open op de dagen die in onze agenda zijn opgenomen. (In 2019 minder, daar we een aantal veranderingen willen doorvoeren en het huis wat groot onderhoud nodig heeft.)


Groepen
Naast de geplande, verzorgen we ook rondleidingen volgens afspraak door onze tuinen (moestuin, Eetbare Siertuin, Herboristentuin) en onze bonte bentheimers. Dit in de periode van 1 mei tot en met 1 oktober.
Norbert Mergen vertelt u alles over de ecologische moestuin, bijzondere groenten en meer.
Anthonetta van Bergenhenegouwen heeft o.a. het beplantingsschema van de Eetbare Siertuin opgezet en beheert deze ook. Ze kan u er dus rijkelijk over verhalen. En desgewenst is er iemand van Herboristengilde Nederland om over de kruiden en hun heilzame werking te vertellen.

Groepen volgens afspraak
Maandag t/m zondag10:00 – 13:00  of van 13:30 – 16:30 uur
Aantal personenmin. 8 – max. 20 deelnemers
+ puike koffie of thee et cetera: € 10,00 p.p. incl BTW met een minimum van € 100

Adres
Utrechtseweg 433
6865 CL  Doorwerth
buisje.katjes.puntje
Dat is de N225, tussen Arnhem en Wageningen. Dicht bij de A50.

T: 0317 350 310
M: 06 53 26 13 88

Route

Per bus:
Ècht milieubewuste mensen komen op de fiets of nemen het openbaar vervoer. Maar dat is soms mijl op zeven. Zeker als u van ver komt. Op doordeweekse dagen rijdt er, overdag, om het kwartier een bus langs.

http://www.lijn50.nl/plaatjes/9292ovLogo.jpg

Vanaf Centraal Station Arnhem buslijn 352 nemen naar Doorwerth (Reistijd 21-27 minuten)

Vanaf station Ede-Wageningen buslijn 352 nemen. (Reistijd 40-54 minuten.) In beide gevallen: halte Zorgcentrum Mooi-Land, 100 meter van ons vandaan. Check 9292.

MergenMetz weergeven op een grotere kaart
MergenMetz op what3words

Per auto:
Vanuit het westen (A12) en noorden (A50/A12) volg vanaf de A12 de A50 naar het zuiden. Neem de eerste afrit Wageningen, Oosterbeek, Renkum. Bovenaan linksaf, over de A50. De weg versmalt zich vrij snel naar twee rijstroken en na een slinger komt u bij een kruispunt met verkeerslichten: Kievitsdel. Rechtdoor. Na pakweg 300 meter aan uw linkerhand. “Daar waar rechts de P-strook begint is het links.” Op de rechter poer bij de poort staat groot 433.

Vanuit het westen (A15) of zuiden (A50) volg de A50 noordwaarts. Na afrit Heteren, de brug over de Nederrijn over, de afrit rechts nemen (deze afrit is vanaf Heteren feitelijk de rechter rijbaan). Bovenaan rechtsaf, richting Oosterbeek, Arnhem. De weg versmalt zich vrij snel naar twee rijstroken en na een slinger komt u bij een kruispunt met verkeerslichten: Kievitsdel. Rechtdoor. Na pakweg 300 meter aan uw linkerhand. “Daar waar rechts de P-strook begint is het links.” Op de rechter poer bij de poort staat groot 433.

Parkeren mag in de berm, op de P-stroken of op de ventweg.

Heeft u nog vragen, opmerkingen, een recept, een verhaal of een teeltadvies? Vul het formulier hieronder in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Plaats een reactie

Verschijnt een à twee keer per maand. Met een breed scala aan onderwerpen uit het groenere leven en lekkere recepten.

Kijk in ‘spam’ of ‘reclame’ wanneer u niet binnen een paar minuten een e-mail ontvangt.