Kruidige schapenlever uit de wok
Stukken schapenlever door de kruiden halen, deze een half uur laten intrekken en dan braden in een tomaten-ui mengsel. Op zijn Indiaas en zeer smakelijk.
Stukken schapenlever door de kruiden halen, deze een half uur laten intrekken en dan braden in een tomaten-ui mengsel. Op zijn Indiaas en zeer smakelijk.
Uiterst smakelijke saus van pompoen, met salie, tijm en varkensgehakt. Zo kom je ook van het teveel aan pompoensoep af.
Blokjes schapenlever op de wijze zoals op Sri Lanka of in Tamil Nadu, in een heerlijke massala saus met vooral veel kruiden.
Lever en courgette zijn een niet voor de hand liggende combinatie. Dit is echter een mooi en niet te ingewikkeld gerecht dat wij met schapenlever maakten.
Zuurkool met wat spekjes en blokken lever van varken of lam (of rund), Het is erg lekker en zonder aardappels, rijst of pasta.
Verrukkelijke Chinese roerbakschotel met savooienkool, rundergehakt, een wortel, wat gember en natuurlijk ui en knof. Half uurtje werk.
Betrekkelijk eenvoudig en zeer smakelijk gerecht van nieren, ui, knoflook en gekookte en gesneden artisjokharten.
Deze mole is een rijke, complexe Mexicaanse saus met chocola, chili pepers en meer ingrediënten.