Gewokte komkommer met kruidig gehakt
Geheel en al in Chinese stijl: plakjes komkommer met gemarineerd gehakt maken een zeer smakelijk maal.
Geheel en al in Chinese stijl: plakjes komkommer met gemarineerd gehakt maken een zeer smakelijk maal.
Dit is een razendsnel te maken gerecht dat bovendien zeer smakelijk is: met veel komkommer, gehakt en hoisin saus.
Een hele snelle en smakelijke maaltijd van kleine blokjes courgette, plakken spek en kaas. En natuurlijk pasta, penne of iets soortgelijks.
Een fijne wokschotel met stengelsla (celtuce) met gehakt, prei en uiteraard sojasaus op rijst. Geheel op de Chinese wijze van Ken Hom.
Een smakelijk en eenvoudig te bereiden hoofd- of op zijn Italiaans, voorgerecht (secundi), met wat al in de titel staat: gehakt en spinazie. En wat tomaat.
Een eenvoudige en meer dan verrukkelijke schotel van puree van zoete aardappel met ertussen een laag gehakt met tomaten
Een lekker, niet overdreven pittige pasta met veel paprika en ‘nduja. Uiteraard met wat Parmezaanse kaas en peterselie (Gigante d’Italia) om in Italiaanse sfeer te blijven. Heerlijk!
Deze geitenstoof is een heerlijke, langzaam gegaarde Jamaicaanse kruidige stoof van brokken geitenvlees, vol aroma en zacht. En makkelijk te maken!
Schorseneren met ham is een ovenschotel van stukjes schorseneer in een hamsaus, onder een dek van geraspte kaas. Dat klinkt niet alleen lekker, het is ook lekker!
Zeer smakelijke schotel, die je kunt bakken als een cake, met lagen savooiekool en gehakt met rijst en dat gekruid met paprikapoeder en karweipoeder.
Een wel heel klassiek maar o zo smakelijk recept voor coq au vin: een hele haan in de wijn. De kip wordt in stukken gedeeld en gaart in een saus van rode wijn, met allerlei groenten en kruiden. Duurt een paar uur, maar dan heb je ook wat.
Een zeer smakelijke, niet moeilijk te maken ovenschotel met wortelen en gehakt, waar je je enorme oogst wortelen in kunt verwerken. Met gember.