Moestuin

’s Middags geoogst, ’s avonds op het bord. Iets waar de betere restaurants thans de sier mee maken.Wij moestuinieren van kinds af aan. Geboren en getogen in een hotel met een uitgebreide moestuin heeft het zich in de genen genesteld. In de jaren zestig van de vorige eeuw gingen gasten op hotel. Ze sliepen en ontbeten er niet alleen, ze dineerden er ook.
’s Middags geoogst, ’s avonds op het bord.
We zijn altijd groenten blijven telen, waar we ook woonden, in kleine en iets grotere tuinen.
Begin 2004 is onze moestuin met pakweg tweehonderd vierkante meter vergroot en zijn we ons gaan toeleggen op bijzondere groenten en het behoud van zeldzame soorten en rassen.

Kijk bij De basis (zie ook hiernaast) hoe wij onze moestuin hebben opgezet en wat ons zaai- en bemestingsplan is.

Wij zijn lid van:
GardenOrganic / Heritage Seed Library (wij zijn Seed Guardian en vermeerderen zaden)
Netwerk Eeuwig Moes / Stichting De Oerakker
Velt (Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren, Vlaams-Nederlands)
Arche Noah

Verschijnt een à twee keer per maand. Met een breed scala aan onderwerpen uit het groenere leven en lekkere recepten.

Kijk in ‘spam’ of ‘reclame’ wanneer u niet binnen een paar minuten een e-mail ontvangt.