Agenda

maart 2021

Reclaim the seeds – zadenruilbeurs Amsterdam

Reclaim the seeds - zadenruilbeurs Amsterdam

zaterdag 20 maart - zondag 21 maart - Amsterdam

Zaterdag 20 en zondag 21 maart 2021 vindt in Amsterdam de Reclaim the Seeds – Zadenruildag plaats. Komt allen! Koopt en ruilt zaden!

Van Stam tot Zwam – Workshop

Van Stam tot Zwam - Workshop

zaterdag 27 maart - Doorwerth

Paddenstoelen zijn gezond, een goede vleesvervanger en makkelijk te zelf te telen. Als je weet hoe! En vooral waarom? Samen met Pip Gilmore organiseren we een workshop waarbij alles fijntjes uit de doeken wordt gedaan. Leuk en leerzaam.

april 2021

Workshop ‘Maak je siertuin eetbaar’

Workshop ‘Maak je siertuin eetbaar’

zaterdag 17 april - Doorwerth

Maak van je tuin een Eetbare Siertuin! Dat is helemaal niet zo moeilijk, als je het eenmaal weet. En dat kan op deze middag van 17 april 2021. Neem een schets van je border of tuin mee en maak een start met een eetbare tuin.

juni 2021

5e keer Sint Jan. Ja, ja, een lustrum! Van harte welkom!

5e keer Sint Jan. Ja, ja, een lustrum! Van harte welkom!

zaterdag 19 juni - Doorwerth

2020 kon het niet, dus 19 juni 2021 is voor de 5e keer bij MergenMetz weer speciale aandacht voor Sint Jan. Een bijzondere dag met o.a. groene walnoten, asperges, sint janskruid, sint jansuien en nog veel meer.

3 gedachten over “Agenda”

 1. Beste mensen van MergenMetz,
  Ik zou graag de tuin in Doorwerth bezoeken, aangezien ik in Arnhem woon. Alleen zie ik geen open dagen in de agenda staan. Zijn jullie gesloten, of zijn er komend jaar wel mogelijkheden om de tuin te zien?
  Groeten Henry

  Beantwoorden
  • Sorry voor de late reactie. Om een of andere redenen stonden berichten uit januari ergens ‘uit het zicht’. We zijn de eerste zaterdag van de maand open, plus Plantjesdag, plus Sint Jan. Maar de coronacrisis heeft eventjes e.e.a. op ‘halt’ gezet.

   Beantwoorden

Plaats een reactie