Agenda

juni 2021

Kookworkshop ‘In de bonen’

Kookworkshop ‘In de bonen’

zaterdag 26 juni - Doorwerth

Bonen zijn voedzaam, een gezond alternatief voor vlees. Bonen zijn eiwitrijk, vezelrijk en vol mineralen.  Daarnaast zijn bonen duurzaam en betaalbaar. In het seizoen vers van het land en in de winter gedroogd.  Samen met Gabie Kusters organiseren we een workshop waarbij je vegaburgers gaat maken en meer komt te weten over bonen. Leuk, leerzaam en lekker.

september 2021

Tuin- en plantendagen Kasteel Hex

Tuin- en plantendagen Kasteel Hex

zaterdag 11 september - zondag 12 september - Heers

Op zaterdag 11 en zondag 12 september 2021 zijn de tuinen, het park en natuurlijk de moestuin van het kasteel Hex opnieuw open voor bezoekers. Een bijzonder tuinevenement met curieuze deelnemers. Zoals wij.

Gardenista

Gardenista

woensdag 22 september - zondag 26 september - Laag Zuthem

Wij zijn hier aanwezig! Gardenista is het tuinevenement georganiseerd door KMTP/Groei&Bloei. Het duurt vijf dagen en er zijn talloze kwekers, voordrachten, workshops en showtuinen.

oktober 2021

Workshop ‘Maak je siertuin eetbaar’

Workshop ‘Maak je siertuin eetbaar’

zaterdag 16 oktober - Doorwerth

Maak van je tuin een Eetbare Siertuin! Dat is helemaal niet zo moeilijk, als je het eenmaal weet. En dat kan op deze middag van 20 oktober 2018. Neem een schets van je border of tuin mee en maak een start met een eetbare tuin.

3 gedachten over “Agenda”

 1. Beste mensen van MergenMetz,
  Ik zou graag de tuin in Doorwerth bezoeken, aangezien ik in Arnhem woon. Alleen zie ik geen open dagen in de agenda staan. Zijn jullie gesloten, of zijn er komend jaar wel mogelijkheden om de tuin te zien?
  Groeten Henry

  Beantwoorden
  • Sorry voor de late reactie. Om een of andere redenen stonden berichten uit januari ergens ‘uit het zicht’. We zijn de eerste zaterdag van de maand open, plus Plantjesdag, plus Sint Jan. Maar de coronacrisis heeft eventjes e.e.a. op ‘halt’ gezet.

   Beantwoorden

Plaats een reactie