Agenda

september 2020

Van Stam tot Zwam – Workshop

Van Stam tot Zwam - Workshop

zaterdag 10 oktober - Doorwerth

Paddenstoelen zijn gezond, een goede vleesvervanger en makkelijk te zelf te telen. Als je weet hoe! En vooral waarom? Samen met Pip Gilmore organiseren we een workshop waarbij alles fijntjes uit de doeken wordt gedaan. Leuk en leerzaam.

Workshop ‘Maak je siertuin eetbaar’

Workshop ‘Maak je siertuin eetbaar’

zaterdag 17 oktober - Doorwerth

Maak van je tuin een Eetbare Siertuin! Dat is helemaal niet zo moeilijk, als je het eenmaal weet. En dat kan op deze middag van 20 oktober 2018. Neem een schets van je border of tuin mee en maak een start met een eetbare tuin.

Nacht van de Nacht

Nacht van de Nacht

zaterdag 24 oktober -

Sinds 2009 wordt de Nacht van de Nacht georganiseerd om de schoonheid van de duisternis te beleven. Er zijn allerlei leuke activiteiten en bij veel bedrijven en gemeenten gaat het licht uit.

mei 2021

5e keer Sint Jan. Ja, ja, een lustrum! Van harte welkom!

5e keer Sint Jan. Ja, ja, een lustrum! Van harte welkom!

zaterdag 19 juni - Doorwerth

2020 kon het niet, dus 19 juni 2021 is voor de 5e keer bij MergenMetz weer speciale aandacht voor Sint Jan. Een bijzondere dag met o.a. groene walnoten, asperges, sint janskruid, sint jansuien en nog veel meer.

3 gedachten over “Agenda”

 1. Beste mensen van MergenMetz,
  Ik zou graag de tuin in Doorwerth bezoeken, aangezien ik in Arnhem woon. Alleen zie ik geen open dagen in de agenda staan. Zijn jullie gesloten, of zijn er komend jaar wel mogelijkheden om de tuin te zien?
  Groeten Henry

  Beantwoorden
  • Sorry voor de late reactie. Om een of andere redenen stonden berichten uit januari ergens ‘uit het zicht’. We zijn de eerste zaterdag van de maand open, plus Plantjesdag, plus Sint Jan. Maar de coronacrisis heeft eventjes e.e.a. op ‘halt’ gezet.

   Beantwoorden

Plaats een reactie