Pasta met artisjok en bottarga
Deze pasta met artisjokharten en bottarga is verrukkelijk. En zeer eenvoudig te maken, mits je reeds over gekookte artisjokharten beschikt. Anders duurt het iets langer
Deze pasta met artisjokharten en bottarga is verrukkelijk. En zeer eenvoudig te maken, mits je reeds over gekookte artisjokharten beschikt. Anders duurt het iets langer
Een eenvoudig en snel te maken pasta met gebakken blokjes aubergine en stevige vis (zwaardvis), ook in blokjes (of fruit de mer)
Een wel heel bijzonder bij- of tussengerecht. De geroosterde aardperen karamelliseren en dat is bijzonder smakelijk bij de zalm, kappertjes en peterselie.
Een doodsimpel en verrassend smakend visgerecht op een bedje van koolrabi en wortel. Met wat dille. Kan met kabejauw of andere vis.
Verrassend smakelijke quiche die misschien koud de volgende dag nog lekkerrrrrrrderrrr is. De gerookte makreel geeft de extra pep.
Noem het een Aziatisch voorgerechtje van geplette komkommersalade met in sesamolie gebakken garnalen erover.
Klassiek gerecht uit Hamburg, maar misschien ook andere streken en landen. Laagjes ui, aardappel en schelvis onder een dikke mosterddeken uit de braadpan.
Betrekkelijk eenvoudig gerecht van vooraf ietwat gestoofde witlof, gemengd met garnalen en bedekt met wat kaas. En dat onder de grill. Jummmm
Verrukkelijke ovenschotel met schelvis, schelpen en garnalen in een saus met cider en mosterd en daarover een aardappelpuree.
Kingfish is een nieuwe vis, mooie structuur, smakelijk vlees, en wij bereidden het in de oven met een laag paprika.
Reepjes koolraap met gember, garnalen, ketjap en wat sambal of rode peper en noedels. Wat limoensap en sesamzaad erover en het is genieten!
Een ovenschotel met stokvis, paprika, aardappel en olijven, bestrooid met wat peterselie. Heel erg Portugees.