De Groene Keuken is er voor een kop koffie of thee, voor workshops, diners, familie- of afdelingsuitjes. We hebben een fraaie, professionele keuken met groene deuren en laden. Maar we noemen het ook De Groene Keuken omdat groenten bij ons belangrijk zijn. En groen omdat duurzaamheid bepalend is bij alles wat we doen.
Inhoudsopgave
Koffie, thee, taart of chocola
Vrijwel elke zaterdag van april tot oktober zijn onze tuinen open voor bezoek. En natuurlijk kan je dan bij ons ook een kop koffie of thee drinken met iets lekkers erbij.
Vergaderlocatie
We hebben een grote tafel voor twaalf (krap veertien) personen, zelf gemaakt van één boom, de mammoetboom (Sequoiadendron giganteum) die ooit bij kasteel Nijenrode stond. Er is wifi er is een beamer en de mogelijkheid tot presenteren. Wij verzorgen daarbij koffie en thee.
Lunch en dergelijke bereiden we graag, uiteraard in onderling overleg.
Ons standaardtarief is bedraagt € 250,– per dagdeel (excl. BTW, een dagdeel is dan drie tot drie-en-een-half uur).


Presentaties
Als we de serre ombouwen kunnen er rond de dertig personen zitten. Dus voor een Algemene Ledenvergadering van een niet te grote vereniging is dat zeer geschikt. Of voor een lezing of boekpresentatie. En natuurlijk kunnen we voor hapjes en drankjes zorgen.
Workshops



Doe mee! We verzorgen met regelmaat workshops met open inschrijving. Je vindt ze in onze webwinkel.
Maar we kunnen ook workshops op maat bieden, bijvoorbeeld voor een bedrijf of vrienden- dan wel familiekring. De ruimte kent zijn beperkingen, dus de limiet ligt, afhankelijk van de workshop, op zo’n twaalf personen.
Voor workshops op maat: prijs in overleg, neem contact op.
Diners

Soms organiseren we diners met open inschrijving, die vind je ook in onze webwinkel. Zo organiseren we diners met een thema: een Ballendiner, Chocoladediner, Grand Diner du Kwee, een Groot Paddenstoelendiner, Tranenmaal en Ya, ya yacon.
Maar ook besloten. Gezellig dineren met vrienden, familie of collega’s aan een grote tafel. Dat kan niet overal. We verzorgen, geheel naar wens, een puik, misschien wel avontuurlijk diner met bijzondere ingrediënten en gerechten die je niet zomaar in een restaurant vindt. Altijd met groenten van het seizoen en naar keus vis, vlees of vegetarisch. En natuurlijk kan je ook dineren in combinatie met (een deel) workshop.
Ook hiervoor geldt de beperking van maximaal twaalf personen.
Voor diners op maat geldt een prijs in overleg.
De Groene Keuken Buiten
Oerkoken noemde wijlen Willem ter Steeg, ook bekend als Grijzebeer, het. Buiten koken met potjies en dutch ovens boven een houtvuur of gloeiende kolen. We hebben ook een fikse chuck wagon waarop subtiel kan worden gebarbecued of gegrild. En omdat dit buiten is, is het ook geschikt voor grotere groepen.
