Eten om het te behouden: Het Ark van de Smaak-diner

zaterdag 25 oktober 18:00-21:30

Wat in Slow Food’s Ark van de Smaak staat is culinair erfgoed

En dat laten we ons smaken!

Schuif aan bij dit unieke diner

In vele landen over de hele wereld “verzamelen” Slow Food-leden producten die behouden moeten blijven omdat ze lekker en authentiek zijn. Maar de dominantie van de voedselindustrie bedreigt deze producten of soorten of rassen. De Ark van de Smaak is, plat gezegd, een elektronische folder (en boek) waarin die producten zijn opgenomen. Je kan de Nederlandse Ark hier bekijken.

Als je deze producten koopt en eet, dan blijven ze interessant voor de makers of telers en blijven ze bestaan.

Dus wij organiseren een Ark-diner. Elk seizoen één viergangendiner waarin minstens vier producten uit de Ark van de Smaak zijn opgenomen. Francine Spiering, gepokt en gemazeld kok, kookt dit bijzondere diner. Kom, eet mee, maak kennis met de producten en proef hoe bijzonder ze zijn.

Meer weten en reserveren: klik hier.

 

 

 

Meer info

FAO

Toegangsprijs: Nee
Reserveren: Nee

Zet in je agenda ↧

Waar

MergenMetz
Kaart wordt geladen...

Plaats een reactie