Risotto met daslook en zeevruchten
Uitstekende risotto, helemaal in het seizoen met daslook en zeevruchten. En saffraan!
Uitstekende risotto, helemaal in het seizoen met daslook en zeevruchten. En saffraan!
Makkelijke, stevige en lekkere bonensoep. Ook wel bijzonder, want dit recept blijkt vrij uniek (op Internet).
Van grote olijfkomkommers (caigua's) is ook een uitstekende saus te maken. In ons geval met grote garnalen op couscous.
Een verrukkelijke riscotto met verse suikermäis, garnalen en koriander. Wat moeten we nog meer zeggen?
Simpel en verrukkelijk: bij coquilles komt het erop neer dat ze niet te gaar mogen zijn. De kern moet net nog iets glazigs hebben.
Licht pittige curry, rijk aan groenten (pompoen, wortel, snijbiet, ui) en vis, wat wil een mens nog meer? Zou het Thais zijn?
Het doppen van de kapucijners duurt even, maar daarna is het genieten. Gestoofd met sla en – in ons geval – een paar grote garnalen erop.
Snel recept met borlottibonen (kievitsbonen) en grote garnalen. Heerlijk. Als bijgerecht maar, waarom niet als hoofdgerecht?
D titel zegt het al: spitskool met venkelzaad en gamba's. En nog wat ui en misschien wat witvis. Snel en bijzonder smakelijk.
Mosselen, venkelzaad, noilly prat (of andere droge vermouth) en bleekselderij zijn de bepalende ingrediënten voor deze "lekkerste mosselen ooit," aldus mrs. M.
Vers gedopte kapucijners in een met visbouillon en kruiden op smaak gemaakte saus en Hollandse garnalen erover. Heerlijk.
Snel en lekker recept met zeevruchten (fruits de mer), een paar tomaten, knoflook en peterselie. Harstikke Italiaans. En bij voorkeur met inktzwarte pasta (spaghetti al nero di seppia).