Lamsnieren met artisjokharten
Betrekkelijk eenvoudig en zeer smakelijk gerecht van nieren, ui, knoflook en gekookte en gesneden artisjokharten.
Betrekkelijk eenvoudig en zeer smakelijk gerecht van nieren, ui, knoflook en gekookte en gesneden artisjokharten.
Geweldig lekkere schotel met schapengehakt, tomatensaus en veel spinazie of snijbiet en een paar handen vol kikkererwten.
Een hartige taart met een onderlaag van gehakt van schaaps- of lamsvlees met munt en rozemarijn en erover plakjes courgette.
Nieren, lamsnieren, goed bereid zijn niet te versmaden. Dit eenvoudige recept is snel te maken en erg lekker.
Gebakken plakken schapenlever met een kruidige tomaten-uiensaus en een lepel zure room.
Een robuust recept voor lams- of schapenlever. Met spekjes en rozemarijn of tijm. Smaakt uitstekend en lekker bij een pastinaakstamppot.
Uitmuntende gelaagde schotel met onder en boven gehakt en in het midden een laag spinazie of snijbiet met mozzarella. Heerlijk.
Uitstekende stoof met schapenvlees! Helemaal winters of einde-winter. Met koolraap, prei, winterwortel, knoflook en bleekselderij. En gort. Vlees van schapen is niet vies, sterker nog, dat van schoonebeekers of zwartbles schapen is zachter van smaak dan mening lamsvlees.