Lamsnieren met artisjokharten
Betrekkelijk eenvoudig en zeer smakelijk gerecht van nieren, ui, knoflook en gekookte en gesneden artisjokharten.
Betrekkelijk eenvoudig en zeer smakelijk gerecht van nieren, ui, knoflook en gekookte en gesneden artisjokharten.
Nieren, lamsnieren, goed bereid zijn niet te versmaden. Dit eenvoudige recept is snel te maken en erg lekker.
Gebakken plakken schapenlever met een kruidige tomaten-uiensaus en een lepel zure room.
Een robuust recept voor lams- of schapenlever. Met spekjes en rozemarijn of tijm. Smaakt uitstekend en lekker bij een pastinaakstamppot.
Smaakvolle Indiase curry met de ballen van lammeren. Er is helemaal niets mis met het eten van testikels, alleen wij zijn het hier, in de Lage Landen niet gewend. De gasten van het inmiddels gesloten restaurant De Gulle Waard weten wel beter.
Bitter en zoet, dat gaat mooi samen in deze roerbak van groenlof, yacon (appelwortel) en runderlever. Afgemaakt met een beetje sojasaus.
Schapenlever op Indiase wijze. Om precies te zijn, volgens de bron, uit Kerala. Met ui, gember en tomaat en veel kruiden. Smaakt uitstekend!
De titel van het recept zegt al wat het is: in dit geval schapenlever gewokt met paprika en ui. En piment. Makkelijk te maken en het smaakt uitstekend.