Pasta met spitskool
Zeer smakelijk, snel en makkelijk te bereiden gerecht met verrukkelijke spitskool en, in dit geval, penne. Met mozarella en spekjes. Dat dan weel wel.
Zeer smakelijk, snel en makkelijk te bereiden gerecht met verrukkelijke spitskool en, in dit geval, penne. Met mozarella en spekjes. Dat dan weel wel.
Snel te maken: spitskool, gehakt en rijst. Plus wat kruiden. Was al het snelle eten maar zo lekker.
D titel zegt het al: spitskool met venkelzaad en gamba's. En nog wat ui en misschien wat witvis. Snel en bijzonder smakelijk.
Zelf zuurkool maken? Wie doet dat nog? En het is eigenlijk zo eenvoudig. Het hoeft niet eens met een vat, kan ook in een kunststof ton. Maar ja, als je een pakje zuurkool voor een euro in de winkel koopt, waarom zou je zelf al die moeite doen? Welnu: je weet wat erin gaat, je kan je eigen smaak maken en het is op den duur ietsje goedkoper.
Een Turks gerecht. Lamsvlees, rijst en witte kool of spitskool zijn de hoofdingredienten. De smaak komt van karwij (komijn) en een kaneelstokje.
Stamppot met zoetzure appels en spekjes en rookworts. Want dat hoort bij stamppot.
Met appel, rozijnen en gember.
Spitskool gewokt met ei (en wat rode peper en reepjes paprika). Snel en smakelijk gerecht.
Niet spectaculair, wel lekker. Maar moet alles spectaculair zijn?
Zachte risotto, zonder ui of knoflook, met dubbelgedopte tuinbonen en wat spitskool
Een basic uitvoering. Met wat karwij en komijn.
Een o zo smakelijk en betrekkelijk snel en eenvoudig te maken Aziatische spitskoolbereiding. Met witte vis of grote garnalen.