Boekweitrisotto met schorseneren
Risotto zonder riso maar met boekweit. Erg lekker en een goede rijstvervanger. Met dun gesneden schorseneren.
Risotto zonder riso maar met boekweit. Erg lekker en een goede rijstvervanger. Met dun gesneden schorseneren.
Simpel. Anders en zeer smakelijk. Scorzonera is Italiaans. Pappardelle of tagliatelle ook. Dus de Italiaanse keuken met wintergroente.
Eenvoudige en lekkere salade van schorseneren, augurk, rode ui, kappertjes en wat bieslook en peterselie. Een half uurtje werk.
Een fraai en heel eenvoudig te maken gerechtje met schorseneren. Bovendien ook nog eens lekker.
Een lekkere salade van schorseneren, aardappel, bieslook en ansjovis (of ansjovispasta). Je zou niet zo snel denken aan de combinatie schorseneren-ansjovis. Maar Smaakvrienden gaf het duwtje.
Product van de evolutie: schorseneerstaafjes geschikt over een taartbodem en ingebed in een mengsel met hazelnoten. Erg lekker.
Verdraaid lekker recept van schorseneren met een eenvoudige saus met hazelnoot.
Mooi en simpel gerecht met schorseneren, champignons, wat tomatenpuree en dragon. In een uurtje klaar, wat wil je nog meer?
Bijzonder smakelijke bereiding van schorseneren met pasta gekookt in rode wijn. Met noten, kaas, dragon en peterselie.
Spruitjes, schorseneren en aardappel. Oftewel: garniture à la maraîchère. Gaat goed bij groot vlees, maar is ook een lekker groentegerecht voor niet-carnivoren.
Een makkelijke en smakelijke risotto met de echte wintergroente schorseneer. Verrijkt met bijvoorbeeld shiitakes is het niet te versmaden.
Schorseneren in een bakje van bladerdeeg. Wel feestelijk. Als voorgerecht of bij iets ‘groots’.