Bleekselderijschotel
Hoe verrassend zacht en smakelijk kan bleekselderij wel niet zijn? Maak deze schotel en je merkt het vanzelf.
Hoe verrassend zacht en smakelijk kan bleekselderij wel niet zijn? Maak deze schotel en je merkt het vanzelf.
Een pastasaus van voornamelijk bleekselderij maar ook met wat linzen en tomaat. Maakt een uitstekend vegetarisch gerecht.
Eigenlijk ontzettend lekkere salsa van bleekselderij met basilicum, peterselie, wat citroen en natuurlijk kappertjes.
Ook zonder mayonaise een zeer smakelijke selderijsalade uit het boek Familierecepten van Felix Wilbrink. Gemaakt voor onze familiedag. Hoe toepasselijk.
Caponata di Melanzane is een typisch Siciliaans vegetarisch gerecht, met aubergine, tomaten, uien, selderij olijven en kappertjes. Erg lekker bij witte vis, een stukje vlees of op een bruschetta (stukje geroosterd stokbrood) bij de borrel. Je eet de caponata nooit en te nimmer warm!