Bananas Foster
Een typisch nagerecht uit Louisiana. Geflambeerde bananen met een bolletje ijs. Eenvoudig en indrukwekkend dessert. Smullen!
Een typisch nagerecht uit Louisiana. Geflambeerde bananen met een bolletje ijs. Eenvoudig en indrukwekkend dessert. Smullen!
Als er iets lekker is, is het wel zelfgemaakte vanille-ijs met echte vanille. Wij aten het met kersen.
Dit is zzzzmikkellen en zzzmullen. Het bittertje van de roodlof, het perenzoet en de krak van de walnoten.
Bolletje meloenijs op een plakje zachte geitenkaas met een carpaccio van mango en wat geroosterde amandelsnippers. Een geweldig dessert!
Verrukkuluk pruimenijs met weinig toegevoegd suiker. Maar wel met room. Wij schonken er een druppeltje of twee zeer oude balsamico overheen. Een superdessert!
Warme meloenparten, zelfgemaakte gember siroop en fijngehakte munt.
Gebakken schijven meloen met tijm, honing en een vruchtenlikeur. Serveer met een bolletje vanille-ijs. Een bizar lekker dessert!
Een puddinkje (bavarois) van amandel met schijfjes koude meloen. Een makkelijk te maken en lekker fris dessert.
Noem het meloensoep. Of een koud soepje of smoothy van meloen, honing, witte wijn en ijs.
Makkelijk recept voor een verrassend dessert: rabarbercompot in een pasteibakje met vanille-ijs erop.
Appelcompote met vanille en rozenwater. Daarop citroenyoghurt. Naar verluidt een recept uit de Joodse keuken, maar voor iedereen lekker.