Meloenijs met geitenkaas en mango
Bolletje meloenijs op een plakje zachte geitenkaas met een carpaccio van mango en wat geroosterde amandelsnippers. Een geweldig dessert!
Bolletje meloenijs op een plakje zachte geitenkaas met een carpaccio van mango en wat geroosterde amandelsnippers. Een geweldig dessert!
Verrukkuluk pruimenijs met weinig toegevoegd suiker. Maar wel met room. Wij schonken er een druppeltje of twee zeer oude balsamico overheen. Een superdessert!
Warme meloenparten, zelfgemaakte gember siroop en fijngehakte munt.
Gebakken schijven meloen met tijm, honing en een vruchtenlikeur. Serveer met een bolletje vanille-ijs. Een bizar lekker dessert!
Een puddinkje (bavarois) van amandel met schijfjes koude meloen. Een makkelijk te maken en lekker fris dessert.
Makkelijk recept voor een verrassend dessert: rabarbercompot in een pasteibakje met vanille-ijs erop.
Appelcompote met vanille en rozenwater. Daarop citroenyoghurt. Naar verluidt een recept uit de Joodse keuken, maar voor iedereen lekker.
Klassieker. Makkelijk, snel en lekker: in suikerwater met wat citroen gepocheerde peren met chocoladesaus.
Snel, simpel en verdraaid nog an toe: ook lekker. Appels gevuld met een mengsel van hazelnoten en vijgen en dadels uit de oven.
Twee halve perziken op een bol van de beste vanilleroomijs, met een frambozensaus en wat amandelsnippers. Een klassieker.
Dessert van in kleine blokjes gesneden meloen in een gelei met o.a. citroensap en agaragar. Snel, makkelijk en bovendien nog lekker ook.