Zoete aardappel en venkel gratin
Een verrassend smakelijke schotel van gesmoorde venkel en ui met kokosmelk en dunne plakken zoete aardappel.
Een verrassend smakelijke schotel van gesmoorde venkel en ui met kokosmelk en dunne plakken zoete aardappel.
Een betrekkelijk eenvoudige maar o zo smakelijke schaal gebakken groenten uit de oven. Afmaken met wat walnoten en feta
Sodeknetters wat een lekkere variant op de boerenkoolstamp. Een mooie licht zoete notige smaak geeft het zelfs een zomerse schwung.
Fraaie bereiding van zoete aardappel in een Noord-Afrikaanse tomatensaus met verse koriander erover.
Zwarte pronkbonen gestoofd met rum en kruiden en blokjes ananas op een bedje van zoete aardappel. Mooi, gezond en vegetarisch.
Smaakvolle saus van voornamelijk zoete aardappel. Een tikkeltje citroensap en een vleug gerookt paprikapoeder maken het af.
Op het eerste idee een nogal vreemde combinatie van linzen, zoete aardappel en rabarber. Het is daarentegen erg lekker.
Betrekkelijk simpel te maken en uiterst smakelijke ovenschaal met witte vis, zoete aardappel en wij deden er ook nog zapallo in: een zomerpompoen. Maar het kruidenmengsel bepaalt het uiteindelijk.