Zoete aardappel en venkel gratin
Een verrassend smakelijke schotel van gesmoorde venkel en ui met kokosmelk en dunne plakken zoete aardappel.
Een verrassend smakelijke schotel van gesmoorde venkel en ui met kokosmelk en dunne plakken zoete aardappel.
Een betrekkelijk eenvoudige maar o zo smakelijke schaal gebakken groenten uit de oven. Afmaken met wat walnoten en feta
Sodeknetters wat een lekkere variant op de boerenkoolstamp. Een mooie licht zoete notige smaak geeft het zelfs een zomerse schwung.
Fraaie bereiding van zoete aardappel in een Noord-Afrikaanse tomatensaus met verse koriander erover.
Zwarte pronkbonen gestoofd met rum en kruiden en blokjes ananas op een bedje van zoete aardappel. Mooi, gezond en vegetarisch.
Smaakvolle saus van voornamelijk zoete aardappel. Een tikkeltje citroensap en een vleug gerookt paprikapoeder maken het af.
Op het eerste idee een nogal vreemde combinatie van linzen, zoete aardappel en rabarber. Het is daarentegen erg lekker.
Betrekkelijk simpel te maken en uiterst smakelijke ovenschaal met witte vis, zoete aardappel en wij deden er ook nog zapallo in: een zomerpompoen. Maar het kruidenmengsel bepaalt het uiteindelijk.
Smakelijke vegetarische stoofschotel van kikkerewten, bataat, wortelen en bladgroen. Marokkaans gekruid met ras el hanout.
Heerlijke stoofschotel (tajine, zo u wilt) van pompoen en zoete aardappel en veel Noordafrikaanse kruiden.
Een stoofpot met lamsvlees, pompoen, pastinaak en zoete aardappel en nog veel meer. Niet erg moeilijk, wel erg lekker. Al met al er wel twee uur voor uit trekken.
De herkomst van deze salade schijnt Zimbabwe te zijn. Bijzonder smakelijk en qua kleur sowieso een succes!