In de Groene Keuken

Groen? Ja, we hebben een fraaie professionele keuken met groene deuren en laden. Maar ook groen omdat groenten de leidraad zijn voor elk gerecht dat we bereiden. En groen omdat duurzaamheid bepalend is bij alles wat we doen.

In verband met de gewijzigde privacy-wetgeving in 2018 en de daaropvolgende covid-tijd kunnen we geen foto’s uit het verleden laten zien, omdat wij toen niet expliciet om toestemming hebben gevraagd.

Koffie, thee, taart of chocola

Vrijwel elke zaterdag van april tot oktober zijn onze tuinen open voor bezoek. En natuurlijk kan je dan bij ons ook een kop koffie of thee drinken met iets lekkers erbij.

Workshops

Doe mee! We verzorgen met regelmaat workshops met open inschrijving. Je vindt ze in onze webwinkel.
Maar we kunnen ook workshops op maat bieden, bijvoorbeeld voor een bedrijf of vrienden- dan wel familiekring. De ruimte kent zijn beperkingen, dus de limiet ligt, afhankelijk van de workshop, op zo’n twaalf personen.

Voor workshops op maat: prijs in overleg

Diners

Soms organiseren we diners met open inschrijving, die vind je ook in onze webwinkel. Zo organiseren we diners met een thema: een Ballendiner, Chocoladediner, Grand Diner du Kwee, een Groot Paddenstoelendiner, Tranenmaal en Ya, ya yacon.

Maar ook besloten. Gezellig dineren met vrienden, familie of collega’s aan een grote tafel. Dat kan niet overal. We verzorgen, geheel naar wens, een puik, misschien wel avontuurlijk diner met bijzondere ingrediënten en gerechten die je niet zomaar in een restaurant vindt. Altijd met groenten van het seizoen en naar keus vis, vlees of vegetarisch. En natuurlijk kan je ook dineren in combinatie met (een deel) workshop.

Ook hiervoor geldt de beperking van maximaal twaalf personen.
Voor diners op maat geldt een prijs in overleg.

De Groene Keuken Buiten

Oerkoken noemde wijlen Willem ter Steeg, ook bekend als Grijzebeer, het. Buiten koken met potjies en dutch ovens boven een houtvuur of gloeiende kolen. We hebben ook een fikse chuck wagon waarop subtiel kan worden gebarbecued of gegrild. En omdat dit buiten is, is het ook geschikt voor grotere groepen.

Catering

Op alle regels zijn uitzonderingen. Dus soms zijn we ook bereid catering voor grotere groepen te verzorgen. Het koken gebeurt bij ons, in de Groene Keuken.

Catering, de wensen en de prijs, geschiedt in overleg.