LENTeMARTK te Lent

zaterdag 30 april 10:30

Op Warmoes Historische Tuinderij te Lent (zeg maar: Nijmegen) wordt voor de vijftiende keer de zogenaamde Lentemarkt gehouden. Een ronduit gezellige markt met zo’n veertig kramen in de hoogstamboomgaard. Een unieke sfeer.

LENTeMarkt

Wij zijn er dit jaat ook Anthonetta van Bergenhenegouwen met MergenMetz. Voorgaande jaren stond Anthonetta er alleen. Dat was wel wat sneu. Toch?


Het plantseizoen start op de LENTeMARKT in Lent

LENTeMarkt 2016De LENTeMARKT – georganiseerd door Warmoes en de Groei & Bloei afdelingen Overbetuwe/Lingewaard, Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal – is een gezellige markt waar zowel beroepskwekers als serieuze hobbyisten naast elkaar hun waren aanbieden. Het aanbod bestaat onder meer uit vaste planten, eenjarige planten, perkplanten, kruiden, zaden, groenteplantjes, (fruit)bomen, -struiken en streekproducten zoals kaas, confituren, h…oning en verse asperges. Daarnaast zullen er stands zijn met voorlichting over o.a. snoeien en bemesten en kramen met tuin gerelateerde artikelen.

Naast de markt in de boomgaard is de rest van de tuin van Warmoes open voor een bezoek. Voor meer informatie: kijk hier of op de Facebookpagina van dit evenement

 

Meer info

Warmoes Historische Tuinderij Lent

Toegangsprijs: Ja
Reserveren: Nee
Toegang bedraagt 2 EUR

Waar

Warmoes Historische Tuinderij Lent
Kaart wordt geladen...