Lekker oerkoken!
Koken in potten boven open vuur.
Zoals onze voorouders nog dagelijks deden.
Hoogzomer, de zon schijnt, de vuren gaan aan. Genieten. Eten, drinken buiten zitten.
(Bij lichte regen hebben we een tarp, als het noodweer is, verhuizen we naar binnen of op het terras met zonne- en regenscherm.)
Er is niets leukers dan dit! Plukken uit de tuinen. Wilde en gecultiveerde planten. En dan de vlam er in!
Samen koken en natuurlijk ook opeten.
Het hele maal wordt boven open vuur met potjies en/of Dutch oven en/of gietijzeren koekenpannen
Doe mee! Hierna wil je niet anders
In ieder mens schuilt oer. IOntken het maar niet. En als je na deze kooksessie de geur hebt opgesnoven, dan wil je voortaan ook in je eigen tuin oerkoken. Dat kan – er zijn vuurschalen en hittebestendige matten om op het kleinste terras veilig te kunnen koken.
De kosten voor deze workshop bedragen € 49,97 p.p. inclusief wijn en/of bier en/of fris c.q. sap. Dat is misschien een pietsie duurder dan een gemiddeld restaurant, maar je krijgt er wel wat voor terug!
Meer informatie en boeken: klik hier
Voorgenieten kan al met dit boek van de oer oerkok Grijzebeer ook bekend als Willem ter Steeg.
Meer info
MergenMetzNorbert Mergen
Toegangsprijs: Ja
Reserveren: Ja