Wie Kent – Buiten koken – Zomer I

zaterdag 16 juli 16:00 - 21:30

Lekker oerkoken!
Koken in potten boven open vuur.
Zoals onze voorouders nog dagelijks deden.

Hoogzomer, de zon schijnt, de vuren gaan aan. Genieten. Eten, drinken buiten zitten.
(Bij lichte regen hebben we een tarp, als het noodweer is, verhuizen we naar binnen of op het terras met zonne- en regenscherm.)

Top chef Angélique Schmeinck kookt bij ons een stoofpot. TV-opname Melk & Honing
Ook top chef Angélique Schmeinck kookt bij ons een stoofpot. TV-opname EO Melk & Honing

Er is niets leukers dan dit! Plukken uit de tuinen. Wilde en gecultiveerde planten. En dan de vlam er in!
Samen koken en natuurlijk ook opeten.

Het hele maal wordt boven open vuur met potjies en/of Dutch oven en/of gietijzeren koekenpannen


Doe mee! Hierna wil je niet anders

Buiten koken_thumb 300x300In ieder mens schuilt oer. IOntken het maar niet. En als je na deze kooksessie de geur hebt opgesnoven, dan wil je voortaan ook in je eigen tuin oerkoken. Dat kan – er zijn vuurschalen en hittebestendige matten om op het kleinste terras veilig te kunnen koken.

De kosten voor deze workshop bedragen € 49,97 p.p. inclusief wijn en/of bier en/of fris c.q. sap. Dat is misschien een pietsie duurder dan een gemiddeld restaurant, maar je krijgt er wel wat voor terug!
Meer informatie en boeken: klik hier

Voorgenieten kan al met dit boek van de oer oerkok Grijzebeer ook bekend als Willem ter Steeg.

Meer info

MergenMetz
Norbert Mergen
Toegangsprijs: Ja
Reserveren: Ja

Waar

De Tuinen van MergenMetz
Kaart niet beschikbaar

Plaats een reactie