Plannen maken voor 2018?
Maak van je tuin een Eetbare Siertuin! Dat is helemaal niet zo moeilijk, als je het eenmaal weet. En dat kan op deze middag.
Neem een schets van je border of tuin mee en maak een start met een eetbare tuin.
Madelon Oostwoud, auteur van Een Kleine Eetbare Tuin, nam in 2016 ook deel. Ze schreef:
De tuin van MergenMetz is Eetbare Siertuin 2.0; wat een fantastische plantenkennis heeft Anthonetta!
Maak van je tuin een Eetbare Siertuin! Dat is helemaal niet zo moeilijk, als je het eenmaal weet. En dat kan op deze middag.
Neem een schets van je border of tuin mee en maak een start met een eetbare tuin.
Kosten: € 50 p.p. (max 8 deelnemers)
Tijd: van 13:30 – 16:30 uur
Boeken en meer informatie: klik hier
Meer info
MergenMetzAnthonetta van Bergenhenegouwen
Toegangsprijs: Ja
Reserveren: Ja