Kookworkshop ‘In de bonen’

Kookworkshop ‘In de bonen’

Wanneer

zaterdag 11 februari    
14:00-17:30

Waar

De Tuinen van MergenMetz
Utrechtseweg 433, Doorwerth, 6865 CL

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Bonen zijn voedzaam, een gezond alternatief voor vlees. Bonen zijn eiwitrijk, vezelrijk en vol mineralen.  Daarnaast zijn bonen duurzaam en betaalbaar. In het seizoen vers van het land en in de winter gedroogd.


Hoe gezond zijn bonen eigenlijk?  Hoe maak je er smaakvolle vegaburgers van?

We verzorgen een workshop waarbij je vegaburgers en andere aparte bonengerechten, zoals merengues, gaat maken en meer komt te weten over bonen. Leuk, leerzaam en lekker.

In deze workshop leer je van verschillende bonen het verschil in voedingswaarde, smaak, kracht en toepassing in de keuken. De mogelijkheden met bonen zijn geweldig; van gebak tot vegaburger.  In de workshop ga je bijvoorbeeld zelf vegaburgers maken van verse en/of gedroogde bonen. Je ontvangt diverse recepten en smaakcombinaties om thuis te proberen.

We eindigen de middag met het proeven van de verschillende bonenburgers.

Lees hier meer en reserveer in onze webshop.

Plaats een reactie