Vlees Eten door de Eeuwen Heen

Vlees Eten door de Eeuwen Heen

Wanneer

donderdag 03 oktober    
13:00-17:30

Waar

Restaurant Jeanette Donker-Voet
Yalelaan 104, Utrecht, Utrecht, 3584 CM

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Stichting Culinair Erfgoed van de Lage Landen (CELL) organiseert samen met de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht een boeiende middag over het eten van vlees. En wel door de eeuwen heen.

Er is een programma opgesteld, van de prehistorie met archeologe Merit Hondelink tot vandaag de dag, met afsluiter Nel Schellekens. Zij is bekend om het gebruik van mannenvlees en ze verwaardt de dieren Van-Kop-tot-Kont. Haar presentatie gaat vloeiend over in de naborrel, waarbij het een en het ander is te proeven.
Maar ook aandacht voor vegetarisme. Floris van de Graag, directeur van de Vegetariërsbond, vertelt over de geschiedenis ervan.

Kijk voor het hele programma op de website van CELL.

Vriendenkorting

€ 10 korting voor jullie, vrienden van MergenMetz.
Gebruik code: mergenmetz-veddeh  >>>>Let op: Bij de eerste stap, nadat je op Tickets hebt geklikt, staat rechtsboven in het raampje ‘promotiecode opgeven’. Die aanklikken.
Je betaalt geen € 55 maar € 45

Beperkt aantal plaatsen

Wacht niet te lang met boeken, het aantal plaatsen is beperkt.

Direct boeken kan hier

Plaats een reactie