Vlees Eten door de Eeuwen Heen

donderdag 03 oktober 13:00 - 17:30

Stichting Culinair Erfgoed van de Lage Landen (CELL) organiseert samen met de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht een boeiende middag over het eten van vlees. En wel door de eeuwen heen.

Er is een programma opgesteld, van de prehistorie met archeologe Merit Hondelink tot vandaag de dag, met afsluiter Nel Schellekens. Zij is bekend om het gebruik van mannenvlees en ze verwaardt de dieren Van-Kop-tot-Kont. Haar presentatie gaat vloeiend over in de naborrel, waarbij het een en het ander is te proeven.
Maar ook aandacht voor vegetarisme. Floris van de Graag, directeur van de Vegetariërsbond, vertelt over de geschiedenis ervan.

Kijk voor het hele programma op de website van CELL.

Vriendenkorting

€ 10 korting voor jullie, vrienden van MergenMetz.
Gebruik code: mergenmetz-veddeh  >>>>Let op: Bij de eerste stap, nadat je op Tickets hebt geklikt, staat rechtsboven in het raampje ‘promotiecode opgeven’. Die aanklikken.
Je betaalt geen € 55 maar € 45

Beperkt aantal plaatsen

Wacht niet te lang met boeken, het aantal plaatsen is beperkt.

Direct boeken kan hier

Meer info

Stichtiing CELL
Corinne Casseres
Toegangsprijs: Ja
Reserveren: Ja
€ 45 per persoon met kortingscode

Waar

Restaurant Jeanette Donker-Voet
Kaart wordt geladen...

Een reactie plaatsen

Verschijnt een à twee keer per maand. Met een breed scala aan onderwerpen uit het groenere leven en lekkere recepten.

Kijk in ‘spam’ of ‘reclame’ wanneer u niet binnen een paar minuten een e-mail ontvangt.