IJsheiligen en Plantjesdag

zaterdag 14 mei 09:30 - 16:30

We maken iets bijzonders van deze dag!

Van 11 t/m 14 mei zijn dit jaar de IJsheiligen.
Wat betekent dit?
Daarover berichten we tegen die tijd in onze nieuwsbrief en op Facebook: Welke planten kunnen nu dan rechtstreeks gezaaid worden in de tuin en wat kan er nog meer naar buiten.

Onze traditionele Plantjesmarkt

En vandaag dus ook onze inmiddels traditionele Plantjesmarkt.
Kom kijken wat er van uw gading is! De Eetbare Siertuin is een demonstratietuin en dat betekent dat er altijd wat nieuws is aan bijzondere eetbare gewassen. Wat niet in de tuin komt, verkopen wij

. Dat geldt ook voor de biologische moestuin, waar ook zeldzame groenten worden geteeld.


Zaden en zaailingen en planten

Alles wat dit vroege voorjaar is gezaaid en voor onze tuinen te rijkelijk is opgekomen, wordt verkocht. En het is nog vroeg genoeg in het seizoen om nog zaden van “late” gewassen te kopen.
 Af en toe staat Anthonetta van Bergenhenegouwen van Bloemen in de Tuin met een fraai assortiment eetbare planten op markten in de omgeving.


Eeuwig moes en zo veel meer

IMG_9771 (Custom)Het is geen uitverkoop, maar op = op. Zo hebben we vorig najaar pakweg 60 stuks eeuwig moest gestekt. We hebben ook veel brave hendrik.
En voor wat betreft de moestuin zal er ongetwijfeld om kolen (de zuurkoolkool filderkraut), tomaten (o.a. stakeless), snijbiet, stengelsla, wellicht ook enkele mashuas en meer gaan. En natuurlijk planten die bij een Eetbare Siertuin horen! Kom onverplicht kijken.

Neemt u zelf wat tasjes en bakjes (voor planten in pot of met plug of kluit) mee?

Meer infoToegangsprijs: Nee
Reserveren: Nee

Waar

MergenMetz
Kaart wordt geladen...

Plaats een reactie