Kwekerijdagen Bingerden

vrijdag 19 juni - zondag 21 juni 10:00 - 18:00

De Internationale Kwekerijdagen maken van iedereen een “plantenfreak”.
 
De Kwekerijdagen Bingerden hebben nationaal en internationaal faam verworven. Kwekers en bezoekers kijken lang van tevoren uit naar deze jaarlijkse ontmoeting met andere bevlogen plantenexperts en plantenliefhebbers. Een unieke gelegenheid om bijzondere aanwinsten voor de tuin te vinden in een prachtig natuurlijk en historisch decor.
 

In 2014 presenteerde Cor van Gelderen er zijn boek Schaduwplanten. (Lees dit.)

Alle exposanten op de Internationale Kwekerijdagen Bingerden gebruiken op de bordjes bij hun planten, bollen, struiken en bomen zowel de Latijnse als de Nederlandse benaming. Daar letten de juryleden van de Prijs van de Pers altijd goed op. Dit jaar komen er daarom ook zo veel mogelijk bordjes met plantennamen in alle tuindelen van het historische buiten Bingerden.

 • € 12 euro p.p., inclusief parkeren en catalogus
 • Kinderen tot 10 jaar gratis
 • Honden worden niet toegelaten
 • Er zijn geen pinautomaten op het terrein, dus neem voldoende  contant geld mee om teleurstellingen te voorkomen
 • www.bingerden.com

Meer infoToegangsprijs: Ja
Reserveren: Nee

Waar

Huis Bingerden
Kaart wordt geladen...

4 gedachten over “Kwekerijdagen Bingerden”

 1. Wat een pech, heel graag had ik, wonende in Doetinchem, de kwekerijdagen Bingerden 2015 bezocht. Deze website te laat gevonden.
  Gaarne wordt ik op de hoogte gehouden van allerlei nieuws betreffende eetbare planten. Onze volkstuin telt 30 leden. Zelf ben ik volgend jaar van plan een groter perceel, ca. 2000 mtr te gaan betelen

  Beantwoorden
  • Aanmelden op onze nieuwsbrief, zou ik zeggen. En bij gmail ons dan als ‘bekende’ of zoiets opgeven, want Google bepaalt wat goed voor u is en gooit heel veel in ‘reclame’ – waar niemand kijkt.

   Beantwoorden

Plaats een reactie