Moestuinbeurs

vrijdag 22 maart - zondag 24 maart Hele dag

Met het wegvallen van de Groenmoes Markt is er, behoudens wat kleine initiatieven als Reclaim the Seeds en – ontzettend leuk – Zadenmarkt Velt Zwolle, geen beurs voor moestuiniers. De Moestuinbeurs stapt in dat gat. Of dat lukt? We gaan het beleven.

Wij, De Tuinen van MergenMetz, hebben in 2023 na veel wikken en wegen besloten deel te nemen. En het was ontzettend leuk! Dus we zijn er dit jaar weer bij. Vind onze stand met zaden, boeken, en daarnaast ook nog chocolade, paddenstoelenstammen en planten, in de tuinkas vlak bij de ingang (stand nr. T1).

Boeiende voordrachten
Het is een markt, maar er zijn ook boeiende voordrachten, o.a. van ons: Norbert Mergen (alles over sla en ijsbergsla ontrafeld) en Maartje van den Berg (over een Eetbare Siertuin) en ook een aantal hele goede bekenden van ons treden op: Elsje Bruijnesteijn, Lambert Seijens, Jessica Koomen, Madelon Oostwoud, Manon Botha en natuurlijk Vera Greutink. En Pip! Pip Gilmore van Groene Takken! En vele anderen.

Boek snel. Vorig jaar waren de kaarten al in de voorverkoop snel uitverkocht.

Meer info: Kijk hier op de site van Moestuinbeurs
De locatie is veranderd: dit keer op Kasteel Groeneveld in Baarn.

De Moestuinbeurs is er voor iedereen met een interesse in een zelfvoorzienende levensstijl, op welke manier dan ook. Leven uit de tuin staat centraal, maar denk ook aan actuele thema’s als het voedselbos en permacultuur. Of je nou een doorgewinterde moestuinierder bent, een sociale volkstuinder, of als je alleen een aardbeienplantje op je balkon hebt staan: De Moestuinbeurs is voor iedereen toegankelijk.

Meer infoToegangsprijs: Ja
Reserveren: Nee
15 EUR entree

Waar

Kasteel Groeneveld
Kaart wordt geladen...

1 gedachte over “Moestuinbeurs”

  1. Leuk intiatief de moestuinbeurs, kon er vorig jaar helaas niet bijzijn. Ik vind de entree prijs voor moestuinbeurs wel wat aan de maat in vergelijking met andere moestuin activiteiten/markten, het zal de locatie wel zijn. Voor dit jaar staat het in onze agenda, we moeten het toch eerst gezien hebben.

    Beantwoorden

Plaats een reactie