Open Ecotuin

zaterdag 03 juni 10:00 - 17:00

Open Ecotuin 7Al vele jaren organiseert Velt (Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren) de zogeheten Open Ecotuinen in het eerste weekeinde van juni. En wij van MergenMetz doen al zes (of zeven?) jaar mee.

Combineer een bezoek aan ons met een bezoek aan De Ommuurde Tuin. Op enkele km’s afstand en in dezelfde gemeente.

Om misverstanden met trouwe bezoekers te voorkomen: Omdat er landelijk en in de wijde omgeving zo ontzettend veel activiteiten in het eerste weekeinde van juni zijn, hebben we dit jaar geen kleine groene markt op ons erf. Maar dit wel:


Verkoop van bijzondere eetbare planten

MergenMetz - PlantjesdagAnthonetta van Bergenhenegouwen kan u niet alleen alles vertellen van de Eetbare Siertuin, zij heeft ook een leuk assortiment eetbare planten in de aanbieding. En dan hebben we het uiteraard niet over moestuinplanten.


De boeken van Velt

De lokale Velt-afdeling: Velt Veluwe Zuid geeft uiteraard acte de présence. Velt heeft een serie geweldige boeken uitgebracht. Pieternel is deze dag bij ons aanwezig en u kunt ze kopen. En natuurlijk meteen lid worden, als u dat nog niet bent. Want leden kopen ze met een aantrekkelijke korting.

Inmiddels is het initiatief van Velt uitgegroeid tot een evenement waarbij gedurende twee dagen circa 200 tuinen in Vlaanderen (ca. 125) en Nederland (ca. 75) voor iedereen zijn opengesteld. Kom kijken. Klik hier voor de pagina van Velt met alle informatie over alle tuinen.


 

Meer info

Velt
Norbert Mergen
Toegangsprijs: Nee
Reserveren: Nee

Waar

De Tuinen van MergenMetz
Kaart wordt geladen...

Plaats een reactie