Open Jakobstuin

zaterdag 10 september 10:00 - 17:00

Open Jakobstuin 3
Jaap maakt ook prachtige foto’s van zijn tuin en individuele planten.

Een van de mooiste tuinen van Friesland, zo niet de mooiste, vinden wij de tuin van Jaap en Maria. (Nou ja, het is heel veel Jaap, weten we toevallig.) En op 10 september 2016 is er een Open Dag.


Op 10 september 2016 is er een open dag. Jaap schrijft:

Wij stellen deze dag onze tuin open voor leden van de Nederlandse Tuinenstichting. Ook niet leden zijn welkom.  We hebben speciaal voor deze dag een klein programma samengesteld. Er is die dag informatie verkrijgbaar over o.a. grassen (Piet Bron), honing (Robin Goslinga), groentes (Henk Zuidema).  Toegang gratis!

Wij gingen u voor!

Wij zijn twee maal bij Jaap en Maria geweest. Hun B&B is ook super de luxe. Lees hier ons verhaal (juni 2011).


Dag t(r)ip

Er zijn meer tuinen en bijzondere kwekerijen. Nabij Jakobstuin is ook De Kruidhof in Buitenpost (met accent op post, hebben we geleerd). U kunt ook een rondje fietsen om het Lauwersmeer. En oh, oh, oh, als u van vis houdt: ga eten bij ‘t Ailand aan de kop van de haven van Lauwersoog. Lees hier wat wij eens aten (dat was dus 2012).

Open Jakobstuin 1

Open Jakobstuin 2


Meer info

Jaap de Vries
Jaap de Vries
Toegangsprijs: Nee
Reserveren: Nee

Waar

Jakobstuin
Kaart wordt geladen...

1 gedachte over “Open Jakobstuin”

  1. Niet ver van de Jacobstuin en De Kruidhof ligt kwekerij Kabbes, waar Brian Kabbes & Meerim Kozhoshova bijzondere sierplanten kweken. Op de kwekerij vind je waardevolle vaste planten, botanische rariteiten en verzamelaarsplanten die je nergens anders aantreft. Ik ga er elk jaar een keer langs en altijd kom ik weer met bijzondere planten thuis.
    En twee keer per jaar organiseren ze een reis naar Kyrgyzstan, waar ze de natuur in trekken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie