Afhaal-Plantjesdag – we verkopen jong plantgoed

zaterdag 16 mei 10:00 - 16:00

Onder het corona-regime bestel je de planten in onze webshop en komt ze op een aangegeven moment afhalen. Geef zelf je voorkeur aan en niet allemaal zaterdag om 10:00 uur ‘s morgens. Andere dagen mag ook.

Kijk in onze webshop. Op 2 mei 2020 begint het vullen ervan. Het zijn zo’n vijftig gewassen. Dat is even werk.

De Eetbare Siertuin is een demonstratietuin en dat betekent dat er altijd wat nieuws is aan bijzondere eetbare gewassen. Wat niet in de tuin komt, verkopen wij. Dat geldt ook voor de biologische moestuin, waar ook zeldzame groenten worden geteeld.

Zaden en zaailingen en planten

Alles wat dit vroege voorjaar is gezaaid en voor onze tuinen te rijkelijk is opgekomen, wordt verkocht.

IMG_9771 (Custom)Het is geen uitverkoop, maar op = op.

Wat hebben we zoal? Veel bijzondere sla, stengelsla, een paar luffa (sponskomkommer), heel bijzondere tomaten, yacon, oca, tong ho (de eetbare chrysantensoort Chrysanthemum coronarium), diverse courgettes, butternut squash, pompoen, sorgo/sorghum, asperge-erwt (Lotus tetragonolobus), pruimkomkommer/rode kiwikomkommer (Thladiantha dubia, vrucht en knol eetbaar, enigszins winterhard) en meer. Hier is een plantenlijst van andere gewassen die we verkopen. Deze lijst wordt langer in de komende weken.

Sommige planten in pluggen, sommige in pot. Neemt u zelf wat tasjes en bakjes (voor planten in pot of met plug ) mee?


 

 

Meer infoToegangsprijs: Nee
Reserveren: Nee

Waar

MergenMetz
Kaart wordt geladen...

2 gedachten over “Afhaal-Plantjesdag – we verkopen jong plantgoed”

 1. Goh, ik zou graag komen. Ben zeer geinteresseerd en eetbare siertuin, want zoiets probeer ik hier in mijn achtertuin te maken en op de moestuin hebben we een mini voedselbosje, waar ook van alles leuks inkan.

  Graag hoor ik hoe het gaat lopen op de 16e en of we anders kunnen bestellen, of reserveren en afhalen. Of wat dan ook.

  Fijne dag!

  Beantwoorden
  • We kijken het even aan. misschien alle planten in de webshop zetten en dat men daar kan bestellen en een afhaalmoment kan kiezen. Je hoort/leest het op tijd 🙂

   Beantwoorden

Plaats een reactie