Verzamelaarsdag

zondag 10 september 10:00 - 17:00

Verzamelaarsdag bij Lowgardens Nurseries

Pascale Matthijssen en Peter Vanlaerhoven, van Lowgardens Nurseries & Consultancy namen afgelopen jaar het sortiment en de Verzamelaarsdag van kwekerij Hulsdonk over.

In onze Eetbare Siertuin staat een leuke verzameling bijzondere bomen en heesters die we bij Lowgardens Nurseries hebben aangeschaft. Ze zijn ook vaak op Bingerden aanwezig (geweest).


Van Peer (B) naar Wernhout (NL)

Lang leve de EU. Deze vermaarde dag wordt altijd goed bezocht door plantenliefhebbers, zelfs van ver over de grens. De afgelopen tien jaar vond deze dag plaats in Peer (B), maar keert nu weer terug naar de gemeente waar het ooit begon.
Vanaf heden zullen Pascale en Peter  na de zomersluiting, telkens op de tweede zondag van september, het nieuwe plantseizoen starten met een enorm breed sortiment van bijzondere planten uit alle werelddelen.


In een idyllische omgeving…

Een aantal soorten zal beperkt in voorraad zijn en om iedereen in de gelegenheid te stellen is de Verzamelaarsdag de dag om, in een gezellige sfeer en onder het genot van een kopje koffie, thee en een hapje te speuren naar bijzondere plantjes. Daarnaast is het een unieke gelegenheid om in een sfeervolle en karakteristieke omgeving “de wonderlijke geschenken van planten” en andere plantenliefhebbers te ontmoeten.


Lowgardens Nurseries & Consultancy
Maalbergenstraat 26
4884 MT  Wernhout (Zundert)
http://www.lowgardens.com/

Meer info

Lowgardens Nurseries
Peter Vanlaerhoven
Toegangsprijs: Nee
Reserveren: Nee

Waar

Lowgardens Nurseries
Kaart wordt geladen...

2 gedachten over “Verzamelaarsdag”

Plaats een reactie