Workshop ‘Reinigen van binnen en van buiten’ met Helen Otting

zondag 03 maart 13:00 - 16:30

14 februari – 28 maart 2024 is het vastentijd.

Het is een periode waarin het lichaam zichzelf reinigt, van binnen en van buiten. Althans, vroeger ging dat automatisch. Want het valt niet voor niets samen met wat in het Engels ‘the hungry gap’ heet. De wintervoorraden raken op, het voorjaar levert nog weinig fris groen. Het is daarmee een periode waarin ons lichaam en spijsvertering het rustiger aan doen.

Helen Otting van Heleno Kruiden verzorgt in deze vastentijd een razend interessante workshop, over reinigende theekruiden, etherische oliën en het reinigen van de huid.
Zij is een van de meest ervaren herboristen in Nederland. Zij heeft haar eigen tuin, die op afspraak te bezoeken is, in Ven-Zelderheide in Noord-Limburg. We zijn heel trots dat we dit jaar ook bij De Tuinen van MergenMetz een aantal keren met haar samenwerken.

Wil je meer weten? Of meteen de workshop boeken (er zijn maximaal 8 plaatsen)? Klik dan hier.

Herboristentuin MergenMetz
Herboristentuin in De Tuinen van MergenMetz

Een van De Tuinen van MergenMetz is de Herboristentuin. Hierin staan heilzame kruiden. Kruiden die de mens duizenden jaren heeft toegepast. (En waarvan de werkzame stoffen aan de basis staan van veel geneesmiddelen uit de farmaceutische industrie.)

Meer info

De Tuinen van MergenMetz
Maartje van den Berg
Toegangsprijs: Ja
Reserveren: Ja

Waar

De Tuinen van MergenMetz
Kaart wordt geladen...

Plaats een reactie