bron: Internet
4 grote groene appels, in blokjes, niet geschild; 1 eetl boter; 1-2 citroenen, sap; 1 teen knoflook, fijn gehakt; 3-4 takjes verse koriander, blad fijn gehakt; 100 gr mojama, in dunne plakjes
Wat is mojama? Klik hier.
Snijd de mojama dun en bestrijk de plakjes met wat (goede!) olijfolie.
Smelt de boter op laag vuur in een koekenpan. Voeg de blokjes appel toe en draai het vuur wat hoger. Bak tot ze enigszins gekaramelliseerd zijn. De appelstukjes moeten zacht zijn, maar niet papperig worden (moes). Over doen in een kom en af laten koelen.
Voeg de koriander, knoflook en helft van de citroensap toe en meng voorzichtig.
Breng over naar een saladeschaal, besprenkel met de rest van het citroensap, leg de plakjes mojama erover en nog wat takjes koriander.
Op kamertemperatuur serveren.