Radijzen-ui salade

Bron: BBC Food (The Hairy Bikers)
2 grote uien, schoongemaakt en in ringen gesneden; 5 eetl olijfolie; 2 eetl rode wijnazijn; 2 tenen knoflook, schoongemaakt en geplet; ½ theel chilipoeder; 6 grote radijzen, in plakjes; 1 grote hand vol peterselie, gehakt; 1 grote hand vol verse koriander, gehakt; 1 theel suiker; peper & zout

Doe de uiringen in een kom en overgiet ze met kokend water. Laat een kwartier staan.
Ondertussen de overige ingrediënten in een slakom doen en goed mengen. Giet de uiringen af en dompel ze even in koud water. Droog schudden of hoe dan ook en in de slabak doen.
Een paar uur laten staan, zodat de smaken zich mooi kunnen mengen.

Nog niet gemaakt

OPMERKINGEN

Een reactie plaatsen

Verschijnt een à twee keer per maand. Met een breed scala aan onderwerpen uit het groenere leven en lekkere recepten.

Kijk in ‘spam’ of ‘reclame’ wanneer u niet binnen een paar minuten een e-mail ontvangt.