19 februari 2022 – Kookworkshop ‘In de bonen’

 60,00

Op voorraad

Beschrijving

In de zomer is het oogsttijd voor verse bonen. Later, na de zomer, de droogbonen. Je kan meer met bonen doen dan je denkt: Maak er taart van, verrukkelijke salades, chili’s, curry’s en wat al niet meer.
Minder vlees eten? Dan zijn zelf gemaakte vegetarische hamburgers van bonen een fraai alternatief.

Het wordt een sprankelende workshop! Dit gaan we zoal deze middag doen:

Eerste deel: een beetje achtergrond

  • hoe gezond zijn bonen?
  • bonen uit blik versus droogbonen
  • welke soorten en rassen bonen zijn er allemaal
  • toepassingen van bonen: van meel tot burger

Tweede deel: aan het werk

  • maak zelf vegaburgers van verse of gedroogde bonen
  • en natuurlijk een ander niet-alledaags bonengerecht
  • je ontvangt diverse recepten om thuis te proberen

We eindigen de middag met het proeven van de verschillende burgers en andere gerechten

Waar en wanneer?

Locatie: MergenMetz
Datum: zaterdag 19 februari 2022
Max aantal deelnemers: 10
Tijd: 14:00 – 17:30 uur

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “19 februari 2022 – Kookworkshop ‘In de bonen’” te beoordelen