26 juni 2021 – Kookworkshop ‘In de bonen’

 63,00

Op voorraad

Beschrijving

Het wordt oogsttijd voor verse bonen. Later de droogbonen. Je kan meer met bonen doen dan je denkt: Maak er taart van, verrukkelijke salades, chili’s, curry’s en wat al niet meer. Minder vlees eten? Dan zijn zelf gemaakte vegetarische hamburgers van bonen een fraai alternatief.

Gabie Kusters van Wijs Met Eten verzorgt vandaag een sprankelende workshop.

Wat gaan we deze middag doen

  • hoe gezond zijn bonen?
  • bonen uit blik versus droogbonen
  • welke soorten en rassen bonen zijn er allemaal
  • wat is hun onderscheid smaak, kracht en toepassing in de keuken
  • van gebak tot vegaburger
  • maak zelf vegaburgers maken van verse bonen en gedroogde bonen
  • je ontvangt diverse recepten en smaakcombinaties om thuis te proberen

We eindigen de middag met het proeven van de verschillende bonenburgers.

Waar en wanneer?

Locatie: MergenMetz
Datum: zaterdag 26 juni 2021
Max aantal deelnemers: 10
Tijd: 14:00 – 17:30 uur

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “26 juni 2021 – Kookworkshop ‘In de bonen’” te beoordelen