Receptenmapje Vegan & Chocolade (beperkte oplage)

 29,50

Op voorraad

Beschrijving

Kookboekje anders.

Voor de ware genieter. Groenten en chocola. Wat wil je nog meer?

Lekker genieten! Één artistieke, handgemaakte map. 10 tekeningen, 10 groenterecepten. Andette van der Leest is beeldend kunstenaar en kok. Zij maakte tien kaarten met groenteafbeeldingen waarin telkens een ander groenterecept is opgenomen. Zonder dierlijke producten, dus vegan. Maar stuk voor stuk geschraagd met chocola. (Chocola kan ongemerkt een gerecht een diepe smaak geven.)
En dat in een fraai mapje. De oplage is beperkt.

Groen is voor de groente. De bruine letters zijn voor de chocola. Chocola en groenten gaan perfect samen. Alle recepten zijn restaurant-waardig en ook thuis goed zelf te maken. De subtiele plaagstoot die overal in terugkeert is het roodwitte touwtje. Het accentueert de afbeeldingen en het is het echte touwtje om het mapje te sluiten. Dat roodwitte touwtje heet een vleestouwtje. Maar dat is dan ook het enige waar vlees (het woord) in voorkomt.

Wij doen er twee fraaie chocolades bij van ClearChox, die je meteen bij het koken kunt gebruiken: 100 gram nibs van Original Beans – Cru Udzungwa, uit Tanzania, en een verpakking met 2 x 30 gram 71% chocola van Kuná – arriba/nacional cacao van de Kichwa in de Ecuadoriaanse Amazone uit het Unesco Biosfeer Sumaco. Kuná is allergeenvrij: geen melk, geen noten, geen pinda’s. De nibs van Original Beans zijn gebroken geroosterde cacaobonen die verder niet in een verwerkingsproces zijn geweest.

De tekeningen zijn gemaakt met kleurpotlood. De verpakking is 300 grams kraftkarton.

 

 

1 beoordeling voor Receptenmapje Vegan & Chocolade (beperkte oplage)

  1. 5 van 5

    Jose

    Wat een prachtig mapje, Vegan Chocolade, compliment! De recepten zien er veelbelovend uit.

    • Norbert Mergen

      Dank je! Vonden wij ook 🙂

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…