Kookworkshop ‘In de bonen’

zaterdag 26 juni 14:00 - 17:30

Het ziet er uit als brood, maar het worden burgers – foto: Gabie Kusters, Wijs met Eten

Bonen zijn voedzaam, een gezond alternatief voor vlees. Bonen zijn eiwitrijk, vezelrijk en vol mineralen.  Daarnaast zijn bonen duurzaam en betaalbaar. In het seizoen vers van het land en in de winter gedroogd.


Hoe gezond zijn bonen eigenlijk?  Hoe maak je er smaakvolle vegaburgers van?

We verzorgen een workshop waarbij je vegaburgers en andere aparte bonengerechten gaat maken en meer komt te weten over bonen. Leuk, leerzaam en lekker.

In deze workshop leer je van verschillende bonen het verschil in voedingswaarde, smaak, kracht en toepassing in de keuken. De mogelijkheden met bonen zijn geweldig; van gebak tot vegaburger.  In de workshop ga je bijvoorbeeld zelf vegaburgers maken van verse en/of gedroogde bonen. Je ontvangt diverse recepten en smaakcombinaties om thuis te proberen.

We eindigen de middag met het proeven van de verschillende bonenburgers.

Lees hier meer en reserveer in onze webshop.

Meer info

MergenMetz
Norbert Mergen
Toegangsprijs: Ja
Reserveren: Ja

Waar

De Tuinen van MergenMetz
Kaart wordt geladen...

Plaats een reactie